vacatures-in-groningen

17 mei 2018, 10:10

Vacature in Groningen: Promo Bears zoekt een Account / Project Manager

Vacature in Groningen: Promo Bears zoekt een Account / Project Manager

Promo Bears is op zoek naar een gedreven en enthousiaste accountmanager voor 32 tot 40 uur. Je bent circa 60 tot 80 procent van je tijd verantwoordelijk voor de Nederlandse markt en je bent één van de accountmanagers voor onze markt in de Verenigde Staten voor de overige tijd.

Wie zijn we?
Promo Bears is al meer dan 10 jaar dé expert in mascottes. Een mascotte is onmisbaar voor campings, kidsclubs en marketing gericht op kinderen. We hebben een compleet aanbod: mascotte ontwerp, mascottepakken, knuffels, merchandise en inflatables. Elk project is uniek en wordt op maat gemaakt op basis van de unieke mascotte van de klant. We werken wereldwijd. Enkele klanten: Rabobank, Bridgestone, Amazon, NIVEA, Jamin en Intratuin.

We zijn een creatief bedrijf met een platte organisatie structuur en een informele & open cultuur. Op ons kantoor in Groningen werken we met circa 16 collega’s. We bieden een uitdagende baan met veel vrijheid, flexibiliteit qua uren, een professionele werkomgeving en mogelijkheden om te groeien.

Wie zoeken we?
Je bent een enthousiaste, commercieel ingestelde en energieke persoonlijkheid. Na een korte training wordt je verantwoordelijk voor nieuwe aanvragen in de Nederlandse en Amerikaanse markt. Je ontvangt offerte aanvragen via onze website. Je maakt een goede eerste indruk via de telefoon, denkt met de klant mee en werkt een nette offerte uit. Je zorgt ervoor dat klanten vol vertrouwen bestellingen plaatsen en Promo Bears ambassadeurs worden. Je bent dagelijks in contact met klanten en zorgt ervoor dat de bestellingen naar wens worden geleverd.

Je hebt meerdere jaren verkoopervaring. Je bent professioneel, straalt veel vertrouwen uit en bent sterk aan de telefoon. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een proactieve instelling. Je bent een snelle denker en kan goed beslissingen nemen.

Het profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een drive en passie voor sales, met minimaal 3 jaar ervaring;
  • Je bent commercieel ingesteld, klantgericht, denkt in oplossingen en ziet snel kansen;
  • Je neem initiatief, bent collegiaal, flexibel en gaat altijd voor het beste resultaat;
  • Je hebt een denken, durven én doen mentaliteit en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je kan andere mensen goed overtuigen met goede argumenten;
  • Je bent goed in luisteren en doorvragen om behoeften te achterhalen;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal, mondeling en schriftelijk.
     

Interesse?

Solliciteer en stuur je CV met motivatie brief naar: edwin@promobears.nl