vacatures-in-groningen

03 jan 2018, 12:12

INGEVULD: Vacature in Beeld: Conversies.nl zoekt Online Marketeer

INGEVULD: Vacature in Beeld: Conversies.nl zoekt Online Marketeer

Ben je slim, leuk en wil je werken bij één van de snelst groeiende online marketing bureaus van Nederland? Conversies.nl in Groningen zoekt een online marketeer.

Vacature: online marketeer
Noem het online marketeer, online advertising consultant of conversie-koning(in). Je zorgt samen met ons voor de beste online marketing resultaten voor de klant. Dit doe je door middel van betaalde online campagnes. Denk hierbij aan Google AdWords, Bing, Social advertising, etc. Ook bemoeien wij ons met de website van klanten om het hele conversietraject onder de loep te nemen. Je hebt bij voorkeur een Communicatie/Marketing achtergrond en kunt goed data analyseren. Punctueel werken is belangrijk.

Wat je gaat doen
– Je zet de meest winstgevende online campagnes op voor onze klanten.
– Klanten informeren over alweer verbeterde prestaties en de kansen die je voor hen ziet.
– Je maakt analyses van bestaande online campagnes voor nieuwe klanten.
– Alles wat je leuk vindt zolang het de klanten beter maakt en jij er zelf gelukkig van wordt.


Ik heb wel / geen ervaring
Ervaring is een pré, maar hoeft dus niet. Je moet werken in de online wereld vooral erg leuk vinden, dan kun je de beste prestaties aan klanten leveren. Ben je bijvoorbeeld erg goed in teksten schrijven of heb je ervaring met social advertising? Laat het vooral weten; unieke content en/of een goede social campagne kan een klant meer conversies opleveren en dat is het doel!

Over Conversies.nl
Met een kleine club mensen willen wij de allerbeste zijn in de wereld van online advertising. Belangrijk daarbij is dat we echt op basis van aantoonbare cijfers en feiten werken. Wij werken voor onze klanten op basis van succes en tevredenheid. Conversies.nl bestaat drie jaar en behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Wat Conversies.nl doet is belangrijk
Online marketing is in deze tijd essentieel voor elk bedrijf. Veel bedrijven willen online aanwezig zijn, maar alleen aanwezig zijn is vaak niet genoeg. Waar wij goed in zijn is het creëren van relevant verkeer: ervoor zorgen dat bezoekers ook een bestelling plaatsen. In deze wondere wereld van online marketing bewijzen wij ons keer op keer door inhoudelijke prestaties, niet door mooie praatjes. En dat willen we graag zo houden.

Een leuk team
Je werkt samen met vijf ambitieuze collega’s, die er alles aan doen om de beste resultaten neer te zetten voor onze klanten. Deze successen vieren wij geregeld met elkaar. Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat je goed bij ons team past.

Geïnteresseerd?!
Mooi! Wij houden niet van standaard brieven waarin je ons vertelt op welke middelbare school je hebt gezeten. Overtuig ons liever in een paar korte zinnen waarmee jij het verschil kunt maken voor onze klanten. Stuur je mail naar mirjam@conversies.nl en wij mailen je terug!

Wij doen een referentenonderzoek: wij vragen in onze gezamenlijke omgeving of Conversies.nl en jij bij elkaar passen. De vacature sluit zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt alleen op prijs gesteld als wij daarna jullie online marketing mogen verzorgen. Dan is zelf bellen verleden tijd en zorgen wij dat potentiële bedrijven jullie bellen! ?