vacatures-in-groningen

06 nov 2018, 09:09

Nieuwe vacatures bij Belsimpel in Groningen

Nieuwe vacatures bij Belsimpel in Groningen

Wie zijn we?

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 400 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals gaat Belsimpel elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Dat kan, want het Groningse bedrijf heeft momenteel tal van vacatures uitstaan.

Wat doen we?
Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.

Doordat Belsimpel in 2018 weer 50 procent groeit (200 miljoen omzet in 2017) is geen dag hetzelfde en zijn onze business processen constant onderhevig aan noodzakelijke en ingrijpende efficiency slagen. De ontwikkeling van het bedrijf zorgt ervoor dat jij mee kunt groeien, waardoor je een steile leercurve hebt en jouw werk veel impact heeft op het gehele bedrijf.

Ga jij deze uitdaging met ons aan?
Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen? Wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Breng de theorie in de praktijk en bouw mee Belsimpel: van merkpositionering tot het analyseren en optimaliseren van onze logistieke- en inkoop processen, de uitdagingen liggen voor je klaar! Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen: niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.

Nog niet klaar met studeren? Maak tijdens de afrondende fase alvast kennis met je toekomstige baan. Kies het vakgebied waarin je geïnteresseerd bent en ga in parttime verband bezig als developer, marketing planner of als data driven online marketeer. Nog láng niet klaar met studeren? Dan hebben we ook heel veel andere parttime uitdagingen voor je klaar liggen, bijvoorbeeld op onze Klantenservice of Logistieke afdeling.

Klaar met je studie? Ga fulltime aan de slag als Back-end Developer, Teamleider of Controller. Weet je nog niet precies wat je wil? Dan kun je ook starten in één van onze Traineeships!


Kijk voor alle vacatures snel op www.werkenbijbelsimpel.nl.

Werken bij Belsimpel.nl