vacatures-in-groningen

15 mei 2018, 15:03

Campus Groningen zoekt een Business Developer

Campus Groningen zoekt een Business Developer

Ter versterking van het team zoekt Campus Groningen een Business Developer! De focus binnen deze functie ligt op het aantrekken van nieuwe bedrijvigheid en het (door)ontwikkelingen van inhoudelijke projecten t.b.v. 1 van de speerpunten: Biobased Economy. Geïnteresseerd? Solliciteren kan nog tot 21 mei!

Met jouw competenties
-   handel je commercieel en klantgericht, creatief, leergierig en resultaatgericht;
-   onderhoud je bestaande en initieer je nieuwe contacten in je netwerk;
-   versterk je voortdurend de propositie op basis van geconstateerde behoeften;
-   vertaal je behoeften naar / creëer je concrete kansen en projecten voor het team en jezelf;
-   bedenk je samen met het team en je netwerk de beste (maatwerk)oplossingen;
-   verzorg je brede commitment voor de implementatie van veranderingen. 

Werkomgeving
De Campus Groningen Management BV werkt vanuit Noord Nederland met bedrijven, overheden en kennisinstellingen aan regionale ontwikkeling. Daartoe levert de Campus diensten op het gebied van management,  acquisitie, projectontwikkeling, branding en facility management. Het flexibele team bestaat uit allrounders en specialisten die met veel enthousiasme aan de toekomst van de regio werken. Campus Groningen is een marktgerichte netwerkorganisatie die werkt vanuit ondernemerschap, met een informele bedrijfscultuur en een sterk wij-gevoel.

De Campus zorgt voor een aantrekkelijk gebied met magneetwerking voor kennisintensieve bedrijven. Ze faciliteert de huidige en toekomstige gemeenschap om groei mogelijk te maken. Binnen projecten en activiteiten wordt nauw samengewerkt met o.a. het regionale MKB, het UMCG, de RUG, de Hanzehogeschool, NV NOM en vele anderen.