sporten-in-groningen

06 sep 2019, 10:10

Uitdagende route Campus Trail 2019. Inschrijven kan nog t/m 9 september!

Uitdagende route Campus Trail 2019. Inschrijven kan nog t/m 9 september!

Op 20 september openen meer dan 20 gebouwen hun deuren voor de Campus Trail. De derde editie start vanaf het fonkelnieuwe Innovatiecentrum Avebe en vervolgt daarna haar route naar diverse gebouwen, zoals het Willem Alexander Sportcentrum, bedrijf Lode Holding, de Energy Academy Europe, Brasserie Zernike en een echte survivalbaan. Het belooft een mooie en uitdagende route te worden. Inschrijven kan nog tot en met 9 september. Op de dag zelf kun je ook nog een startbewijs aanschaffen. 

Start en finish
Op vrijdag 20 september 2019 starten de eerste deelnemers om 15.30 uur vanaf het Innovatiecentrum Avebe. Het parcours van ongeveer 7 km volgt vanaf daar zijn weg door de verschillende gebouwen. De finish is evenals de startlocatie bij het Avebe Innovatiecentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen en een verfrissend drankje kunnen drinken. 

Inschrijven
De inschrijving is nog even geopend en loopt via de website van Campus Groningen. De startbewijzen kosten €14,50 per persoon. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting. Samen starten met een (bedrijven)team? Dat is ook mogelijk! Inschrijven op de dag zelf kan alleen met pin.