sporten-in-groningen

18 sep 2018, 10:10

Laatste startbewijzen voor 4 Mijl van Groningen

Laatste startbewijzen voor 4 Mijl van Groningen

Op zondag 14 oktober 2018 vind de 32e editie van de 4 Mijl van Groningen plaats. Er zijn nog een aantal startbewijzen beschikbaar voor dé hardloopklassieker van het Noorden. 

De 4 Mijl van Groningen is met jaarlijks 23.000 deelnemers het grootste loopevenement van Noord Nederland en uitgegroeid tot een volksfeest voor de stad Groningen. Tijdens de 4 Mijl rennen de deelnemers een afstand van 6.437 meter (oftewel 4 Mijl), van Haren naar Groningen. De wedstrijdlopers bijten zondag 14 oktober traditioneel om 13.00 uur het spits af.

De Menzis 4 Mijl bestaat uit de Wedstrijdloop, Recreantenloop, Bedrijvenloop, Chiquita Jeugdloop powered by GasTerra voor scholen en verenigingen en de Charity Run speciaal voor het goede doel, het UMCG Transplantatiecentrum. 

Schrijf je snel in!
Inschrijven voor deelname aan de Menzis 4 Mijl van Groningen kan nog via de website van de 4 Mijl. Vanwege de populariteit van het event en het beperkte aantal startbewijzen wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.​

Doe de 4 Mijl anders
Op de vooravond van de 4 Mijl vindt de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Deelnemers leggen exact hetzelfde parcours van 6437 m tussen Haren en Groningen af, maar dan op alternatieve wijze. Op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Niets is te gek! Iedereen mag aan de 4Mijl4You meedoen op zijn eigen manier, waarbij er onderscheid is gemaakt met een startgroep van 3 km/u, 6 km/u en 15 km/u.