sporten-in-groningen

08 okt 2018, 10:10

Groningen maakt zich klaar voor het 4 Mijl-weekend

Groningen maakt zich klaar voor het 4 Mijl-weekend

Het topveld aan lopers is bekend, de startpakketten zijn verstuurd en de nieuwe mascotte Timey staat al te trappelen. Groningen maakt zich klaar voor het 4 Mijl-weekend! De organisatie van de 4 Mijl van Groningen kijkt uit naar een prachtige editie van zowel de 4Mijl4You als de wedstrijdloop van de 4 Mijl en de bedrijven- en recreantenloop.

4 Mijl app

Alle deelnemers kunnen zich met de vernieuwde 4 Mijl app, nog beter voorbereiden op hun race. De 4 Mijl App bevat alle belangrijke informatie voor deelnemers én toeschouwers. Denk aan interactieve parcourskaarten, starttijden en reisadvies. En met de LiveTracking functie is het mogelijk om lopers tijdens hun race realtime te volgen. Deze functionaliteit is voor alle deelnemers en wordt automatisch geactiveerd.

Laatste startbewijzen voor de 4Mijl4You

Op de vooravond van de 4 Mijl vindt de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Voor dit gezellige en ludieke evenement zijn er nog slechts 100 startbewijzen beschikbaar. Enthousiastelingen hebben naar verwachting nog enkele dagen om een van de laatste startbewijzen te bemachtigen. 

De 4Mijl4You is een evenement voor iedereen en gaat over exact hetzelfde parcours als de 4 Mijl, maar dan op een alternatieve wijze zoals op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Er zijn drie snelheidsgroepen, namelijk 3 km, 6 km en 15 km per uur. Het is geen wedstrijd, maar een sfeervol evenement met veel entertainment. Inschrijven kan via www.4mijl4you.nl