mobiliteit-in-beeld

27 mrt 2018, 11:11

Dijkstra levert eerste DS 7 Crossback in Nederland

Dijkstra levert eerste DS 7 Crossback in Nederland

Een bijzonder moment bij autodealer Dijkstra DS Salon. De eerste DS 7 Crossback van Nederland werd op vrijdag 23 maart geleverd in het hoge Noorden. Een trotse Wim Kuiper (DS Expert) maakte van de gelegenheid gebruik om de heer Middel, de nieuwe eigenaar van de auto, extra in de watten te leggen.

Wilfred Middel is Managing Director bij Armstrong World Industries (EMEA), met hoofdkantoor in Londen (UK). Hij reist vele kilometers, zowel over land als door de lucht. "Ik reed voorheen een DS 5 maar was erg gecharmeerd van de DS 7 Crossback" vertelt hij. "En het was niet alleen de hogere zit die mij over de streep trok!"

Het merk DS

De DS 7 Crossback is het nieuwste model van het Franse merk DS Automobiles. Deze luxe SUV kenmerkt zich door een hightech design met een verfijnde afwerking, gecombineerd met technische innovaties die voortkomen uit Franse knowhow. Kroonjuweel zijn de Active LED Vision koplampen die de auto een unieke en magnetische lichtsignatuur geven. De als edelstenen bewerkte LED-modules van de koplampen geven een paarsachtig licht en draaien na inschakeling 180°. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar passen ook de breedte en het bereik van de lichtbundels automatisch aan, afhankelijk van de weg en de rijsnelheid. Uniek, zelfs voor een premiummerk.​

Premium Service

Naast een premium auto positioneert DS zich ook met premium service. Tijdens de aflevering nam Wim Kuiper de tijd voor een uitgebreide uitleg van alle functionaliteiten van de DS 7 Crossback. Daarnaast nodigt Dijkstra de heer Middel na twee weken opnieuw uit voor een vervolgbezoek. 'Wij willen er zeker van zijn dat onze klanten de auto voor zijn volle potentie benutten", aldus Wim Kuiper. 'Bovendien profiteren onze nieuwe DS-klanten van het 'Only You' programma, met premium services als Valet service en de MyDS app. Kortom: een avant-gardistische klantbeleving.'

Dijkstra: beste DS dealer van Nederland

Deze relatie tussen Dijkstra en DS gaat terug tot de komst van de eerste DS in 1956: de wereldberoemde Snoek. De familie Dijkstra was hun eigen eerste DS (een DS 21 Pallas) een aantal jaren ‘kwijt’, maar kwam hem in 1994 weer op het spoor. Tijdens een exclusieve avant-première in november werd naast de nieuwe DS 7 Crossback ook de compleet gerenoveerde DS 21 Pallas onthuld. Hierbij raakte Dijkstra de gevoelige snaar bij vele klanten die het premiummerk op de avond zelf nog omarmden: ter plaatse werd een aantal auto's verkocht onder voorbehoud van proefrit in Parijs. Vandaag de dag mag Dijkstra zich de beste DS dealer van Nederland noemen.

Dijkstra DS Salon is gevestigd op Koldingweg 29 in Groningen.