groningen-in-beeld

09 apr 2018, 10:10

Het beste uit Groningen 'In Beeld' op de GIC!

Het beste uit Groningen 'In Beeld' op de GIC!

De Groninger Internet Courant (GIC.nl) brengt voortaan de leukste, mooiste of meest bijzondere restaurants, bedrijven, evenementen, huizen of vacatures in beeld! Daarvoor is nu een unieke pagina ontwikkeld met ‘het mooiste van Groningen’ dat we In Beeld brengen. Deze In Beeld-pagina is een samenwerking met onze adverteerders die dus nu hun bedrijf of activiteit in beeld kunnen brengen.

Ander voordeel is dat de voorpagina van de Groninger Internet Courant – met hulp van onze adverteerders – veel meer leuke zaken heeft te bieden. Bijna álles over Groningen is zo straks te vinden op de GIC!

De berichten van In Beeld hebben een zeer groot bereik, dankzij een vaste plek op de homepage, vermelding in de Luncheditie en op Twitter en op Facebook. Zo bereikt u in één klap duizenden Groningers!

‘In Beeld’ zorgt daarmee ook voor zichtbaarheid van uw bedrijf, evenement, huis of vacature. En dat allemaal tegen goed betaalbare tarieven.

Wilt u uw bedrijf of evenement dus ook bij een groot Gronings lezerspubliek onder de aandacht brengen, stuur dan een mailtje naar Wim Dijkman of bel 'm even op 06-2000 2125. Hij denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

FOTO: Stationshal Groningen, door Bert Kaufmann (Flickr)