evenementen-in-beeld

11 mrt 2019, 23:11

Wonen&Co de beurs 2019 stoomt verrassend door

Wonen&Co de beurs 2019 stoomt verrassend door

“What’s new?” Het is de grote vraag waar tienduizenden woonliefhebbers van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart het antwoord op gaan vinden. Zij komen jaarlijks voor de nieuwste woontrends naar MartiniPlaza in Groningen waar Wonen&Co haar tijdelijke huis bewoont. Wonen&Co de beurs 2019 met thema ‘Spice it up’ staat voor een mix van de laatste woonstijlen, nieuwe merken en verrassende concepten. Spiksplinternieuw zijn maar liefst drie binnenkijkers, een reeks tiny houses en zelfs twee mini-festivals.

Wonen&Co de beurs is een creatieve cross-over boordevol wooninspiratie met ruim 200 specialisten uit het interieurdomein. Zij bundelen zich in drie grote trendhallen, het tuinplein Go Green, het Wonen&Co Café, de Straat der Favorieten, Vakschuur en de Markt. Inmiddels typisch Wonen&Co is het foodplein, dit jaar omgedoopt tot de Snoepwinkel. Het is al jaren één van de populairste hotspots van de beurs.

 

Meer dan ooit staat Wonen&Co de beurs voor een bundeling van activiteiten. Je kunt gratis aanschuiven bij trendmasterclasses, plant een adviesdate, volgt een workshop én gaat gratis mee met de Trendtour. Stylisten Paulette Iliohan en Dominiek van Vliet laten tijdens deze nieuwe rondleidingen op de beurs de woontrends zien van dit moment.

 

Wonen&Co de beurs wordt in één adem genoemd met de shopper. Inmiddels zijn er honderdduizenden exemplaren uitgegeven en wordt reikhalzend uitgekeken naar het nieuwste exemplaar. Dit jaar is ‘ie duurzaam: een hippe tote bag boordevol pepers, volledig geïnspireerd op het beursthema.

 

Openingstijden

Donderdag 14 en vrijdag 15 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 16 en zondag 17 maart: 10.00 – 18.00 uur

 

Wonen&Co de beurs 2019

Locatie: MartiniPlaza, Groningen

Regulier ticket: €12,50 (tot 12 jaar gratis)

Speciale acties: Donderdag Koopavond en Vrijdag Vriendendag*

 

* Ontdek de voorwaarden via www.wonenencodebeurs.nl