evenementen-in-beeld

27 sep 2018, 13:01

Groningse ondernemers openen hun deuren tijdens 3e editie OpenStad050

Groningse ondernemers openen hun deuren tijdens 3e editie OpenStad050

Er gaat niets boven Groningen en dat geldt zeker voor de bedrijven in de stad. Maar lang niet iedereen weet wat hier gemaakt, uitgevonden of uitgevoerd wordt. Daarom zetten een groot aantal bedrijven op zaterdag 29 september tussen 10.00 en 15.00 hun deuren open voor publiek, zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen.  <foto: Hooghoudt>

Feest bij Groothandelscentrum

Bij het Groothandelscentrum aan de Osloweg hebben bedrijven de handen ineengeslagen om er een groot feest van te maken. Bidfood, De Verbinding, 050Media, Cookinglife, Ateliers MTW en de Fotofabriek toveren het parkeerterrein om tot een festivalterrein met foodtrucks en andere geweldige activiteiten. Een bezoek aan drukker WM Veenstra is ook zeker de moeite waard, kom alles te weten over de modernste druk technieken en laat je verrassen! Wil je weten hoe een brug wordt gebouwd? Kom dan langs bij Machinefabriek Rusthoven en leer alles over de moderne brugbouw. 

 

Er is dus voor iedereen wat te zien en te beleven tijdens OpenStad050 op 29 september tussen 10.00 en 15.00!  Een volledig overzicht van bedrijven die meedoen en alle activiteiten is te vinden op onderstaande site: