evenementen-in-beeld

17 mei 2019, 09:09

Kinderen kunnen gratis naar spectaculair Rapalje Zomerfolk Festival

Kinderen kunnen gratis naar spectaculair Rapalje Zomerfolk Festival

Kinderen krijgen op 15 en 16 juni gratis toegang tot het spectaculaire Rapalje Zomerfolk Festival in het Stadspark van Groningen. Ook voor hen is er die dagen van alles te beleven op het Groningse drafbaanterrein: van Highlandgames, boogschieten en zwaardvechten tot roofvogelshows en het bouwen van een strokasteelboogschieten. En dan hebben we het vilten, facepainten, larpen, dansen en alle andere activiteiten nog niet eens genoemd... 

Dit jaar staat een wederom een keur aan (internationale) artiesten op het Rapalje Zomerfolk Festival. Bijvoorbeeld The Mahones, die net een tour met de Dropkick Murphy’s achter de rug hebben, maar ook Altan, een van de meest bekende traditionele folkbands die inmiddels al 40 jaar op de planken staat, is van de partij. En dan zijn er nog Shantalla, Soar Patrol en nog veel meer internationale artiesten die voor velen misschien onbekend zijn, maar die stuk voor stuk het Stadspark van Groningen op hun kop zullen zetten.

Net als de Keltische Folkband Rapalje dat jaar in jaar uit weet te doen. Ook deze keer zijn de naamgevers van het festival er natuurlijk weer bij. Met vertrouwd repertoire, maar ook met veel nummers van het nieuwe album 'Scotlands Story'.

Dus kom binnen door een grote houten poort waar vele markthandelaren hun waar tentoonstellen en waar middeleeuwse dorpen uit de grond schieten. Drink uit aardewerken bekers, reken af met de oude munten en warm je op bij een van de vuren.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 13,50 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Kijk voor meer informatie over het festival en de kaartverkoop op www.zomerfolk.nl.