evenementen-in-beeld

12 sep 2018, 11:11

Dit weekend feest voor jong en oud tijdens ReitdiepPOP

Dit weekend feest voor jong en oud tijdens ReitdiepPOP

Op 14 en 15 september is het weer tijd voor muziekliefhebbers om naar de Reitdiephaven in Groningen af te reizen. Dan vindt namelijk de vierde editie plaats van ReitdiepPOP, een muziekfestival voor jong en oud, georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds. 

The Dirty Daddies is dit jaar de publiekstrekker van ReitdiepPOP. Voordat The Dirty Daddies in oktober een uitverkocht AFAS Live op de kop gaan zetten, zullen zij het publiek van ReitdiepPOP entertainen. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. Echter, nog nooit eerder speelden zij op een festival in Groningen. Daar komt nu verandering in! Na het voorprogramma, verzorgd door Luftwaffel, zullen The Dirty Daddies ReitdiepPOP aftrappen met een te gek en energiek optreden op de vrijdagavond.

 

Bezoekers van ReitdiepPOP zullen ook dit jaar weer verrast worden door een divers aanbod voor jong en oud want op zaterdag 15 september zullen ook vele artiesten het podium van ReitdiepPOP betreden. Dit alles na de kick off van de Nationale Sportweek, een landelijk sportevenement georganiseerd door NOC*NSF, op het ReitdiepPOP-podium. Om 10 uur start het festival met een beweegfestival, mede georganiseerd door Sport050. Jong en oud kan meedoen met diverse clinics en opwarmen voor de rest van de dag.

 

Kinderen kunnen na het beweegfestival hun fiets versieren tijdens de Pimp My Bike activiteit om na een fietstocht door de wijk te genieten van stapels pannenkoeken. Vervolgens kunnen zij uit hun dak gaan tijdens de kinderdisco met Bart en Elise! Tijdens de kinderdisco zullen enkele kinderen en ouders al warmlopen voor het spectaculaire familiespel: Ik heb de beste! Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door vele sponsoren met Toddlers Huis als hoofdsponsor. 

 

Vanaf 15:00 uur is het dan tijd voor livemuziek. Op twee podia zullen (inter)nationaal bekende bands en artiesten, zoals Groove Ally, Oes en Ronald Klungel, optreden. Ook de winnaar van de POPTalent Award, Cirrus Minor, zal het podium bestijgen. Als afsluiter is het vanaf 21 uur tijd voor Linda, Roos en Jessica of inhaken bij André Hazes. Met je roze panty, tijgerblouse en getoupeerde haren in de polonaise? Tijdens Proud 2B Fout mag je je helemaal legaal onderdompelen in de wereld van de meezingers, gouden kettingen en klapkauwgom!

 

Kortom, een gevarieerd weekend! Meer informatie over onder andere de line up is te vinden op: www.reitdieppop.nl.