bedrijf-in-beeld

26 mrt 2019, 10:10

Nieuwbouw op Eemspoort: eigen bedrijfsruimte vanaf 120.000 euro

 Nieuwbouw op Eemspoort: eigen bedrijfsruimte vanaf 120.000 euro

Bent u op zoek naar een ruime, hoogwaardig afgewerkte bedrijfsruimte, die ook nog eens top bereikbaar is? Aan de Kaskinenweg op bedrijventerrein Eemspoort in Groningen worden twee hoogwaardige en duurzame bedrijfsunits gebouwd. Elk van de units bestaat uit vijf bedrijfsruimtes van 122 vierkante meter groot, verdeeld over twee verdiepingen. De bedrijfsruimtes zijn te koop voor een bedrag vanaf €120.000,- v.o.n.

Deze locatie is een zeer prominente plek op Eemspoort en zorgt voor uitstekende exposure voor uw onderneming, zo meldt Boomgaardt Bedrijfsmakelaars.

Elke bedrijfsruimte bestaat uit twee verdiepingen, met 61 vierkante meter op de begane grond en en 61 vierkante meter op de eerste verdieping. Elke bedrijfsruimte heeft twee eigen parkeerplekken aan de voorzijde van het pand.

Volgens de makelaar is het pand geheel onderheid, hoogwaardig afgewerkt en 8 meter hoog. De benedenverdieping heeft een plafond van maar liefst 4,30 meter hoog. Eemspoort is uitstekend bereikbaar met eigen afritten van en naar de A7.

De hoekunits aan de straatzijde worden opgeleverd met betonvloer op de begane grond en 1e verdieping. In dit stadium kan in overleg ook de begane grond van de tussengelegen units met kantoorpui en betonvloer worden opgeleverd.