bedrijf-in-beeld

12 jun 2018, 13:01

Groninger broers komen met Gevelbankshop

Groninger broers komen met Gevelbankshop

Gebroeders Lommerts uit Groningen bouwen met Gevelbankshop rustig verder

Joep, Rick en Bart Lommerts hebben hun succesvolle onderneming Tafelsmaak verder uit weten te breiden met de komst van Gevelbankshop. Naast op maat gesneden tafels kunnen we bij de sympathieke broers inmiddels ook terecht voor een vrij nieuw fenomeen. De gevelbank, ofwel muurbank. De bank is er in drie varianten. Hangend, staand en de gevelbank XL. Grootste pluspunten? De bank wordt in de grond of aan de gevel bevestigd en is daarmee niet te stelen. Daarnaast is de bank inklapbaar. Klaar met zitten? Je klapt de bank in en je ‘oude’ ruimte is terug.

 

‘De straat leeft. Je klapt de bank uit, pakt de krant en geniet van de geur van verse koffie. Na het krantje omarmt jouw blik de straat. Vergezellende buren. Een voorbijganger glimlacht. Stiekem wil iedereen er plaatsnemen.’

De bank heeft alles. Hij is in- en uitklapbaar, comfortabel, duurzaam (na poedercoaten en verzinken), groen, anti-diefstal, veilig, praktisch en subtiel. Samengesteld uit kwalitatief zeer hoogwaardige producten en met precisie afgewerkt. Daarnaast werkt Gevelbankshop, net als bij Tafelsmaak, samen met sociale partners Meubelgoed uit Groningen en Ability Reïntegratie uit Uithuizermeeden. Zo zorgen de gevelbanken niet alleen voor een socialer straatbeeld en -leven, maar dragen zij op dat vlak ook een mooie steen bij aan de maatschappij. Ander voordeel is dat je de gevelbank op de website eigenhandig en zelfstandig kunt samenstellen en bestellen. Wat rest is de bank thuis in elkaar zetten en bevestigen óf dat laten doen door een monteur.

In 2015 bundelen Joep, Rick en Bart Lommerts hun krachten. Tafelsmaak is geboren. Inmiddels een succes, waarbij de heren uit tientallen recensies gemiddeld een 9,6 scoren. De basis van de waardering? Een volmaakt product leveren, omlijst met een dito service. Vanaf het eerste telefoontje, bezoek of mailtje tot de levering en aftersale. Betrokken, familiair, flexibel en nuchter: dat zijn de waarden die symbool staan voor een bijzondere bedrijfscultuur. Het ondernemerschap van de broers kent met Gevelbankshop een volgende stap. Een logische ook. Enerzijds vanwege de toenemende vraag, anderzijds om het straatbeeld te sieren. Zodat we vaker naar buiten gaan. Elkaar ontmoeten. Of om in stilte de krant te lezen en te genieten van een goede espresso. Meer weten? Bezoek de website en/of bel (06-46646969) of mail!