bedrijf-in-beeld

21 jan 2019, 10:10

Een linkbuilding specialist nodig?

Een linkbuilding specialist nodig?

Ben je ook op zoek naar een linkbuilding specialist? Zoek dan niet verder, wij vertellen je precies waar je terechtkunt.

Een linkbuilding specialist kan jou helpen naar die toppositie in de zoekresultaten. Maar wat doet een linkbuilding specialist eigenlijk en waar vind je diegene die het verschil voor jouw bedrijf kan maken? We vertellen het je graag in deze blog!

Wat is linkbuilding?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat linkbuilding precies inhoudt. Linkbuilding is een manier om een website hoger in Google te laten ranken. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Het houdt in dat er relevante links verkregen worden op andere websites, die verwijzen naar de eigen website. Dit is belangrijk, want Google kent zo meer autoriteit aan een website. Het gevolg is dat de website hoger tussen de zoekresultaten komt te staan, en daardoor een groter publiek bereikt.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende strategieën om middels linkbuilding resultaat te behalen. Een bedrijf dat je hier graag bij helpt is Traffic Today. Bij dit online marketing bureau werken diverse linkbuilding specialisten die je kunnen helpen. Zij doen dit door relevante links te plaatsen op websites van partners, een handmatige linktarget benadering uit te voeren, blogs te plaatsen op relevante websites en reacties te plaatsen op forums en blogs.

Linkbuilding scan

Wil je ook graag weten hoe linkbuilding profiel eruitziet van jouw website? Traffic Today voert graag een linkbuilding scan uit, waardoor je ontdekt hoe jouw linkprofiel scoort. Bovendien is het mogelijk om inzicht te krijgen in de profielen van jouw concurrenten, waardoor je ontdekt waar je staat in de markt. Daarnaast geeft het linkprofiel je een goed beeld van de groei van de afgelopen tijd.

Ook een linkbuilding specialist nodig?

Heb je ook een linkbuilding specialist nodig die je verder helpt? Of heb je gewoon nog vragen over linkbuilding Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf. Ze helpen je graag verder om die ene toppositie te behalen in de zoekresultaten aan de hand van een juiste strategie.