bedrijf-in-beeld

29 mei 2019, 12:12

Vakantiegeld Deals: bekijk de beste tv’s en bespaar tot 500 euro

Vakantiegeld Deals: bekijk de beste tv’s en bespaar tot 500 euro

Online winkelen neemt voordelen met zich mee, maar het is opmerkelijk dat zelfs grotere aankopen vaak online worden gedaan. “Een dure investering als een televisie wil je toch even van dichtbij zien”, vindt André Wendelaar van tv- en audiospecialist TVQ in Groningen. TVQ heeft op dit moment Vakantiegeld Deals, waardoor de beste tv’s met kortingen tot ruim 500 euro verkrijgbaar zijn.

Online én offline

TVQ combineert zijn online winkel sinds enkele jaren met een fysieke locatie, gevestigd in het Woonforum aan de Peizerweg te Groningen. “Er zijn genoeg mensen die precies weten wat ze willen, dus die kunnen we prima online bedienen. Maar veel mensen hebben echt een fysieke winkel nodig om het juiste product te kiezen”, zegt Wendelaar. De winkel van TVQ geeft klanten de kans om tv’s en speakers van bekende merken, zoals LG, Sonos en Harman Kardon, van dichtbij te beoordelen. Voor Sonos en Harman Kardon zijn er afgesloten luisterruimtes, zodat de klant in alle rust kan luisteren.

De juiste keuze

Past het design van een apparaat goed in je interieur? Hoe is de beeldkwaliteit nou echt? Wat is de invloed van een fel verlichte woonkamer op het beeld? Het zijn vragen om bij stil te staan, zeker bij de aankoop van een duur product dat jaren mee moet gaan. Online is veel informatie te vinden, waaraan de echte kenners misschien wel genoeg hebben. Maar de eigenschappen van het beeld en geluid kan je niet van afstand beoordelen. “Zeker wanneer je weinig verstand hebt van beeldtechnieken en opties, is het verstandig om naar de winkel te gaan om zelf te kijken”, zegt Wendelaar. Om goed te kunnen vergelijken zijn er diverse LED-, OLED- en QLED-tv’s opgesteld.

Verlengstuk

Wendelaar ziet in zijn webshop een verlengstuk voor de winkel, en andersom: “Wie naar tevredenheid een Sonos-speaker heeft gekocht in de winkel, kan uitbreiden met een extra exemplaar door online te bestellen. En wie online een product bestelt, kan in de winkel de bestelling ophalen. Ideaal.” Hij benadrukt echter met name dat een fysieke winkel verkeerde keuzes tegengaat: “Een dure tv retourneren omdat het toestel niet aan de wensen voldoet, dat is vervelend voor de klant. Maar ook voor ons, want teruggestuurde spullen kunnen we niet meer als nieuw verkopen”, geeft hij aan. “De komende tijd gaan veel mensen wat leuks doen met hun vakantiegeld. Wie een mooie televisie wil is van harte welkom. We voorzien iedereen van passend advies en maken onze vakantiegeld aanbiedingen nog net wat scherper in de winkel. De kortingen lopen op tot ruim 500 euro”, besluit Wendelaar.