bedrijf-in-beeld

17 sep 2019, 14:02

Bedrijfsrisico’s beter in beeld en lagere verzekeringskosten?

Bedrijfsrisico’s beter in beeld en lagere verzekeringskosten?

Wie zijn wij?

Met meer dan 20 jaar ervaring is Klok Financiële Diensten onafhankelijk specialist in risicomanagement, preventie en bedrijfsverzekeringen. We richten ons op MKB bedrijven in vrijwel alle sectoren.

Wat doen wij?

Uit onze ervaringen blijkt dat bedrijfsverzekeringen vaak niet goed aansluiten op de risico’s die bedrijven lopen: risico’s die eenvoudig zelf gedragen kunnen worden zijn verzekerd, terwijl – minder zichtbare – veel omvangrijkere risico’s niet verzekerd zijn! Ook wordt in veel gevallen niet voldaan aan preventie-eisen, dit zijn eisen waaraan voldaan moet worden om in geval van schade in aanmerking te komen voor een uitkering. Tot slot kunnen de verzekeringskosten vaak fors worden verlaagd, tot soms wel 30%!

 

Wij brengen samen met u de bedrijfsrisico’s in kaart, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsactiviteiten, personeel, mobiliteit of cybercrime. Vervolgens ontvangt u een onafhankelijk advies op maat met praktische tips en aanbevelingen. Mede aan de hand hiervan worden, op basis van een vergelijking, de voordeligste verzekeringsoplossingen vastgesteld.

Altijd up-to-date

Uw bedrijfssituatie verandert voortdurend. Bedrijfsactiviteiten veranderen, er zijn nieuwe risico’s of is er meer of minder personeel. Wij evalueren periodiek en zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft!

Meer weten?

Wilt u weten waar de risico’s in uw bedrijf liggen en meer informatie over alle mogelijke oplossingen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!