economie

30 aug 2013, 10:10

Wefitness, lifestylecentrum aan Reitdiephaven Groningen, houdt 7 september Happy Saturday

Zaterdag 7 september is het Happy Saturday bij Wefitness, het moderne lifestylecentrum aan de Reitdiephaven in Groningen.

 

 

Happy Saturday: dat wordt een dag waar iedereen blij van wordt. Van 10-16 uur is er een verrassend en uitdagend programma. Voor actieve sporters, voor mensen die vanzelfsprekend tijd maken voor een gezonde levensstijl, maar ook voor hen die nog twijfelen maar wel sportieve plannen hebben. En voor kinderen natuurlijk!

Het programma

Happy Saturday is er vooral om iedereen kennis te laten maken met het unieke lifestyleconcept van Wefitness. Met de slogan Every Body Happy maakt Wefitness haar aspiraties waar. Het fitnessgezondheidscentrum is er voor iedereen die plezier wil beleven aan sport en bewegen in een professionele en vooral ook gezellige omgeving.
 

 

Op 7 september is er een programma voor iedereen. Er is een beursvloer met onder andere de Happy Hapas van Hapas Catering, de Versexpress.nl, er is uitleg over Your Fitplan, voedingsadvies en sportvasten, kinderen van 3 tot en met 12 jaar kunnen hun energie kwijt bij Kidsdance, er zijn presentaties van de nieuwe workout WeXtreme (exclusief bij Wefitness), en tijdens de spinninglessen maken de bezoekers samen met de bekende DJ Kaan hun eigen Spinningritme-ringtoon. En er is meer, nog veel meer. Het programma is veelbelovend. Luuk Wegter van Wefitness adviseert dan ook lachend: ‘Langskomen is leuk, maar meedoen natuurlijk nog leuker.’

Fit worden én blijven


Wefitness is erop gericht om zo fit mogelijk te worden en dat ook zo lang mogelijk te blijven. De sportfysiotherapeuten van Wefysio bieden professionele begeleiding na ziekte of blessures. Met de juiste voeding verbeteren prestaties: de diëtiste maakt een voedingsplan dat perfect aansluit bij persoonlijke trainingen en leefstijl. En met de Wecoach wordt aandacht besteed aan het ideale en persoonlijke trainingsplan.


Daarnaast wordt gewerkt met verschillende meet- en testmogelijkheden om de sportieve voortgang en resultaten op ieder moment te checken en bij te houden.

 www.wefitness.nl


voor meer info: Luuk Wegter 06-53652520

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: