economie

21 nov 2013, 09:09

Social Media Club 050 kiest voor MartiniPlaza

De netwerkclub SMC050 heeft gekozen voor een nieuw onderkomen voor haar fysieke social media bijeenkomsten. Per december zullen haar bijeenkomsten plaatsvinden in MartiniPlaza.

Betrokkenheid bij SMC050 en uiteraard gastvrijheid, professionaliteit en bereikbaarheid zijn de belangrijkste kernwoorden in deze keuze. Voor MartiniPlaza past het hosten van deze innovatieve club in haar ambitie om de zakelijke ontmoetingsplek voor ondernemers en ondernemingen in Noord Nederland te zijn.

SMC050 is een kennis- en netwerkclub, met inmiddels bijna 700 leden, aangaande internet(trends), innovatie en digitalisering. Niet alleen voor specialisten maar voor iedereen met interesse in onderwerpen als Internet of Things, Burgerinitiatieven, Big data, Quantified self, Digitaal leiderschap en Society 3.0.

Thema 2 december: The future of social media
Deze eerste vernieuwde editie in MartiniPlaza op 2 december as gaat over de toekomst van social media en wordt ingeluid met twee gerenommeerde sprekers: Steven van Belleghem en Marco Derksen.


Steven van Belleghem is o.a. auteur van de bestsellers ‘De Conversation Company’ en ‘De Conversation Manager’. Hij staat bekend als een autoriteit op het gebied van social media, klantgerichtheid en online marketing. Hij focused zich op de invloed van online en social media op consumenten en organisaties. Van Belleghem is marketing professor aan de Vlerick Business School waar hij interactieve marketing doceert.


Marco Derksen geniet zijn bekendheid als de founding father van Marketingfacts, waar hij CEO is. Marketingfacts is één van de populairste Nederlandse blogs op het gebied van interactieve marketing en nieuwe media. Naast Marketingfacts is hij CEO van Upstream, een consultancy bureau in online marketing en communicatie. De presentaties van Marco Derksen nemen het publiek mee in de toekomst van social media, social business en de organisatie 3.0


Inmiddels hebben zich al 125 deelnemers aangemeld. Maar er is ruimte voor extra aanmeldingen. Aanmelden voor de de bijeenkomsten gaat via Meetup (www.meetup.com/Social-Media-Club-Groningen ).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: