economie

29 okt 2013, 09:09

Schoonenberg Hoorcomfort opent Expertise Centrum in Groningen

In een tijd dat veel winkels helaas moeten sluiten, opent Schoonenberg Hoorcomfort een nieuwe winkel in Groningen, het Expertise Centrum Schoonenberg. De winkel is gevestigd aan het Damsterdiep 28.

Schoonenberg speelt met het Expertise Centrum in op de sterk toegenomen behoefte bij haar klanten aan persoonlijke en hoogwaardige hoorzorg. Het Expertise Centrum is een speciale winkel: het biedt maatwerk voor slechthorende kinderen en hun ouders en voor mensen met ingewikkelde hoorproblemen zoals tinnitus. Ook helpen de experts in de winkel mensen met arbeidsgerelateerde hoorproblemen en mensen die gewoon de beste hoorzorg willen.
 

 

Het expertise centrum heeft de modernste apparatuur om de mate van gehoorverlies vast te stellen, Gehoormetingen kunnen zowel met als zonder hoortoestel zeer gedetailleerd worden uitgevoerd zodat kan worden gemeten welk verschil een hoortoestel maakt. Door surround sound demonstraties, bijvoorbeeld van geroezemoes in een receptie of het geluid in een keuken, is het mogelijk gehoortoestellen te testen en bij te stellen in een realistische hooromgeving en wordt het duidelijk of een hoortoestel in de praktijk werkt. Uniek is ook dat de partner van iemand met een hoorprobleem ter plekke kan ervaren hoe de slechthorende geluiden hoort.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: