economie

17 sep 2013, 10:10

Martiniplaza komt op 28 november met ‘MBA in 1 dag’: seminar voor managers

Op 28 november 2013 vindt in MartiniPlaza een Exclusieve Preview van ‘MBA in 1 dag’ plaats door Ben Tiggelaar. Diens jaarlijkse ‘MBA in 1 dag’ is tot nu toe door 16.500 deelnemers bezocht. MartiniPlaza is erin geslaagd speciaal voor Noord Nederland een preview van dit seminar te organiseren. Het betreft een coproductie van MartiniPlaza en DenkProducties, de producent van ‘MBA in 1 dag’.

Ben Tiggelaar


Dr. Ben Tiggelaar is al jarenlang een veel gevraagd spreker en trainer als het gaat om belangrijke thema’s leiderschap en verandering. Tiggelaar is geboren in Veendam, opgegroeid in Muntendam.

 

Zijn seminars staan niet alleen bekend om de inhoud maar vooral om de impact. “Om verandering een grotere kans van slagen te geven, moeten managers rekening houden met van nature ingesleten gedragspatronen. Slechts vijf procent van ons gedrag is gepland. De rest is automatisch, onbewust gedrag”, betoogt Tiggelaar. Met zijn seminars en bestseller boeken is Tiggelaar succesvol in het veranderen van die scheve verhouding.

 

Het seminar op 28 november is voor Noord Nederland een exclusieve preview van Tiggelaar’s ‘MBA in 1 dag’. Daarbij zal hij de 12 belangrijkste lessen uit deze MBA behandelen. Dit zakelijke evenement wordt afgesloten met een uitgebreide ‘afterbusiness’ om te netwerken en persoonlijke vragen te stellen aan Ben Tiggelaar. De doelgroepen zijn ondernemers, managers, midden en hoger kader en iedereen met die ambitie.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: