economie

30 okt 2013, 09:09

Mankracht Groningen: Ondernemersdriedaagse op zoek naar mannelijke inwoners die droom willen realiseren

‘Zet vandaag de eerste stap om je droom als eigen ondernemer te realiseren.’ Met die enthousiaste oproep nodigt Mankracht Groningen mannen uit zich aan te melden voor de Ondernemers 3-daagse. De ambassadeurs richten zich met het initiatief vooral op mannelijke inwoners in de stad Groningen die op zoek zijn naar inspiratie, hun geest openstellen voor nieuwe ideeën en leergierig zijn.

Samen met het Groningse bedrijfsleven is er een gevarieerd programma opgezet, waarbij ze o.a. gelijkgestemden ontmoeten, leren van succesvolle ondernemers en een bezoek brengen aan de Startersdag van de Kamer van Koophandel. De 3-daagse vind plaats in de stad Groningen op 1, 2 en 4 november. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.


Meer info en/of aanmelden: via  info@mankrachtgroningen.nl.

De Ondernemers drie-daagse word gerealiseerd in samenwerking met het MJD, Leven Vanuit Passie, het InnovatieLab Groningen en Marieke Duijvestijn Communicatieadvies & Coaching.

 

Niet alleen voor mannen..

Mankracht Groningen is de overkoepelende naam voor activiteiten voor mannen rond thema’s als ondernemen, sport, vrije tijd, opvoeden en werk. Mankracht Groningen richt zich op alle mannelijke inwoners van de stad, van jong tot oud, van alleenstaand tot vader.

Als voorbeel activiteit opvoeden voor alleenstaande vaders, vader en kind(eren) koken en nu ondernemers 3 daagse. Maar bij ondernemers 3 daagse mogen ook vrouwen zich aanmelden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: