economie

20 apr 2016, 15:03

Leden Vereniging Bedrijven Groningen West (VBGW) geven bijeenkomsten een 8,5

Leden Vereniging Bedrijven Groningen West (VBGW) geven bijeenkomsten een 8,5

Twee toegangskaarten voor een wedstrijd van FC Groningen: dat was de prijs die Rob Vianen onlangs kreeg van de Vereniging Bedrijven Groningen West (VBGW). Hij kreeg zijn prijs uit handen van Nico Borgman nadat hij een enquete had ingevuld. Daarin mochten hij en de andere aanwezigen tijdens een ledenvergadering ook een oordeel geven over de bijeenkomsten van hun vereniging.

Dat gebeurde allemaal tijdens een druk bezochte bijeenkomst van de VBGW. Er waren meer dan zeventig mensen afgekomen op de  ondernemersbijeenkomst, met presentaties en veel netwerkgelegenheid.

Het bestuur van de VBGW wilde graag weten of het qua organisatie van de ledenbijeenkomsten op de goede weg zit, en vroeg de aanwezigen daarom na afloop een enquete in te vullen. Onderwerp: tevredenheid over bijeenkomst zelf.

Over de uitkomst van de enquête: men was zeer te spreken over de meeting en heeft waardering van de keuze van de sprekers (uitschieter Gerard Kemkers over het te bouwen Topsportcentrum, meer info: http://vbgw.nl/nl/nieuwsoverzicht/detail/263/ondernemerstreffen-bij-fc-groningen) .

Het overall cijfer van de leden over de bijeenkomsten: een ruime 8,5 . En daar is de VBGW zeer blij mee zijn, aldus woordvoerder Marlies Schipperheijn.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: