economie

07 nov 2016, 10:10

IT Academy Noord-Nederland start in januari leergang ‘Agile’

IT Academy Noord-Nederland start in januari leergang ‘Agile’

De IT Academy Noord-Nederland start woensdag18 januari 2017 de zes-daagse leergang ‘Agile’, waarmee professionals van noordelijke bedrijven en overheden alles over de agile methode kunnen leren. “Agile” betekent dat organisaties snel kunnen reageren op een snel veranderende wereld.


Tijdens de leergang krijgen deelnemers een stevige introductie in de agile methodiek en passeren hieraan gekoppelde methodes en technieken zoals Scrum, DevOps, Lean Startup en geautomatiseerd testen de revue.

 

Elke organisatie wil tegenwoordig agile zijn; snel reageren op een snel veranderende wereld. Maar wat houdt agile nu precies in? Hoe vertaalt het zich in de praktijk? Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat je je organisatie mee krijgt? Door hier antwoorden op te formuleren krijgen de deelnemers van de leergang handvatten om agile toe te passen, uit te breiden en te verankeren in de organisatie. 

 

11 november kunnen geïnteresseerden kennismaken met de docenten uit de leergang. Tijdens het Let’s Gro festival organiseert Samenwerking Noord het zogenaamde Agile congres waar kerndocenten Jan Salvador van der Ven en Sandra Warmolts bij de IT Academy stand aanwezig zullen zijn om meer te vertellen over de Leergang Agile.


Het congres is gratis toegankelijk voor medewerkers van de bij Samenwerking Noord aangesloten partijen. Voor meer informatie over de leergang kijk je op itacademy.nl. Het complete programma van het agile congres vind je op samenwerkingnoord.nl.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: