economie

04 mei 2018, 07:07

How & Knower uit Groningen ‘beste opleider van Nederland’

 How & Knower uit Groningen ‘beste opleider van Nederland’

Het in Groningen gevestigde bedrijf How & Knower heeft in de sector e-business en marketing de titel ‘beste opleider van Nederland’ in de wacht gesleept.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Net als vorig jaar werd de Groningse opleider ook dit jaar door Emerce bekroond als winnaar binnen de categorie Opleidingen & Trainingen. How & Knower is al 10 jaar dé specialist in trainingen en opleidingen op het gebied van digital marketing


 

Vandaag, op 4 mei 2018, is de dertiende editie van Emerce 100 verschenen. Dit is een speciale jaarlijkse uitgave waarin de resultaten van een imago-onderzoek gepubliceerd worden. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction en beoordeelt de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche van het afgelopen jaar. Maar liefst 632 bedrijven zijn meegenomen in het onderzoek waarin How & Knower werd verkozen tot absolute nummer één.


 

Tijdens dit onderzoek werden opleiders en trainers beoordeeld op de criteria kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Net als vorig jaar scoorde How & Knower vooral hoog op prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn factoren waarin de onderneming zich graag wil onderscheiden van de concurrent.