economie

03 jul 2013, 18:06

Healthy Ageing Business Borrel Groningen: donderdagmiddag in Het Paleis

Eén keer in twee maanden organiseert het HANNN dé Healthy Ageing Business Borrel in Groningen. Healthy Ageing is een thema waar ondernemers, kennisinstellingen en overhedenbij betrokken zijn. Om die reden heeft het HANNN, Healthy Ageing Campus Netherlands en Springboard deze netwerkborrel in het leven geroepen. Het is een platform voor samenwerking en kennisdeling en waar zo’n 80 ondernemers, wetenschappers, bestuurders en studenten per keer aanwezig zijn. De Borrel wordt gehouden in Het Paleis aan het Boterdiep.

Het focuspunt van de borrel is het stimuleren van netwerken en de uitwisseling van kennis, en dat onder het genot van een drankje. Om de uitwisseling van kennis te bevorderen, worden er pitches georganiseerd tijdens de borrel. Tijdens de pitches zullen verschillende bedrijven of individuen strijden in een vriendelijke competitie. Aan het eind van de pitches zal het publiek de winnaar uitkiezen, die een prijs overhandigd krijgt in de vorm van een network-voucher t.w.v. 500 euro.

 

De Healthy Ageing Business Borrel wordt in Groningen, Friesland en Drenthe georganiseerd. Noord-Nederland staat bekent om zijn speerpunten / clusters en het HANNN heeft dit ook weten te realiseren binnen de borrels. Vandaar ligt de focus in Drenthe op Sensortechnologie, in Friesland op Food en in Groningen op Life Sciences / Science Medische Technologie.

Meer informatie:
 

www.hannn.eu

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: