economie

16 sep 2015, 17:05

Groningse app-bouwer Noel Wapp krijgt opdracht van Tommy Hilfiger

Groningse app-bouwer Noel Wapp krijgt opdracht van Tommy Hilfiger

Het Groningse bedrijf Noel Wapp heeft een opdracht afgerond voor de ontwikkeling van een speciale app voor het hoofdkantoor van Tommy Hilfiger in Amsterdam. Het Groningse bedrijf is er in gespecialiseerd om apps te ontwikkelen die helpen om bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen.

Noel Wapp werd twee jaar geleden opgericht en heeft inmiddels vestigingen in Groningen en Almere. Het bedrijf wil zich onderscheiden door hoogwaardige apps te maken niet zozeer om bedrijven aan de buitenwereld te tonen, maar vooral om deze in te zetten ter verbetering van bedrijfsprocessen. De apps en systemen zijn er op gericht om efficiënter werken bij bedrijven mogelijk te maken.

 

Hilfiger

 

Directeur Ralph Elshot: ‘Voor Tommy Hilfiger hebben we software gemaakt om elektronische lockers (kluisjes) mee aan te sturen. Hierdoor werden fysieke sleutels overbodig. Vooral voor een bedrijf met veel flexwerkers zoals Tommy Hilfiger HQ in Amsterdam, is dit zeer kostenbesparend.  Het is een voorbeeld van hoe je met een app op afstand zaken op efficiënte wijze kunt aansturen’, aldus Ralph Elshot.

 

Noel Wapp is jong en maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste technologie. “Wij zoeken  naar de beste technieken en programmeertalen, om zo tot de mooiste en meest efficiënte oplossingen te komen voor onze opdrachtgevers. Deze nieuwste technologie waar we continu naar op zoek zijn helpt ons om ons doel te bereiken:  een combinatie van snelle performance, stabiliteit en zekerheid.”

 

 

 

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: