economie

27 aug 2013, 09:09

BusinessWise: unieke colleges voor ondernemend Groningen in MartiniPlaza starten weer; Korting voor GIC-lezers

BusinessWise: unieke colleges voor ondernemend Groningen in MartiniPlaza starten weer; Korting voor GIC-lezers

Op 1 oktober as. geeft prof. dr. Peter Leeflang een college digitale marketing voor BusinessWise in MartiniPlaza. Leeflang behoeft nauwelijks introductie in Groningen en omgeving.

Al meer dan 35 jaar is hij verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen waardoor velen in de loop van de jaren zijn marketingcolleges hebben gevolgd en zijn boeken hebben bestudeerd. Binnenkort komt hij terug om voor ondernemend Noord Nederland een gastcollege te geven.

Hij zal dan niet alleen ingaan op de kansen maar ook de bedreigingen van digitale marketing. Samen met McKinsey onderzocht hij wereldwijd 777 bedrijven en formuleerde de 10 belangrijkste spanningsvelden waarmee bedrijven geconfronteerd worden door de komst van digitale marketing.


BusinessWise is een initiatief van MartiniPlaza waarbij samen met een aantal (kennis)partners vier keer per jaar een praktijkcollege wordt georganiseerd. Niet voor studenten maar voor de zakelijke markt. Het biedt een efficiente combinatie van kennis opdoen en netwerken onderhouden.

Korting voor GIC lezers


De inloop start om 11.30 uur. Lunch is inbegrepen. Voor tickets en meer info zie www.businesswise050.nl Lezer van GIC.nl ontvangen met de kortingscode (1013) bij de aanmelding 10 euro korting.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: