economie

29 aug 2013, 11:11

Tuinhoutbedrijf opent in Groningen en trapt af met uitverkoop

Buitenwarenhuis is al enkele jaren bekend als online aanbieder van tuinhout. Onlangs opende het bedrijf tevens een winkel in de stad Groningen. Wie gek is op aanbiedingen kan zich hier komende zaterdag tijdens de eindeseizoensuitverkoop meteen uitleven.

Op het inmiddels herboren Groothandelscentrum, sinds enkele tijd verbonden met een weg naar het Euroborg stadion, heeft het houtbedrijf een plekje gevonden aan de Osloweg op nummer 97. Steeds meer (web)winkels ontdekken deze goed bereikbare plek. Zo vindt men hier reeds webbedrijven als Fotofabriek en Haxo.

Als nieuwe winkel in de stad trapt het bedrijf meteen af met een uitverkoopdag aanstaande zaterdag 31 augustus van 08.30 tot 17.30. Volgens eigenaar Henk Jan Bijmolt zal het storm lopen op de duizenden houten schutting en terras artikelen die tot 70% in prijs zijn verlaagd, hij licht toe: ,,Om teleurstellingen te voorkomen hebben we daarom via een special url  www.buitenwarenhuis.nl/uitverkoop de optie om vooraf te reserveren. Gewoon langskomen en rondsneupen is natuurlijk ook geen probleem.''

Buitenwarenhuis is in 2010 opgericht en richt zicht op de verkoop van geimpregneerde schuttingen, bankirai vlonderhout, steigerplanken, picknicktafels, container ombouw en meer buitenhout met FSC / Pefc keurmerk.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: