bereikbaarheid-verkeer

01 nov 2016, 10:10

Pendelbussen naar Promotiedagen voor het Bedrijfsleven

Pendelbussen naar Promotiedagen voor het Bedrijfsleven

Bezoekers die van buiten de stad komen, kunnen zich dit jaar gemakkelijk en comfortabel naar de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven op dinsdag 8 en woensdag 9 november in Martiniplaza Groningen laten rijden. Dan zijn er speciale pendelbussen vanaf de P+R terreinen in Haren en Hoogkerk. De pendelbussen zijn een initiatief van Groningen Bereikbaar.

Pendelbus
Komt u van buiten de stad Groningen, neem dan de gratis pendelbus. Vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren rijdt de pendelbus naar Martiniplaza. De bussen rijden elke 10 minuten en stoppen recht voor de ingang van Martiniplaza. De pendelbus wordt u aangeboden door Groningen Bereikbaar.

Op dinsdag 8 november rijden de bussen van 14:00 tot en met 22:30 uur.
Op woensdag 9 november rijden de bussen van 10:00 tot en met 22:30 uur.

Openbaar vervoer
Vanuit andere richtingen is Martiniplaza ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Onder andere lijn 6 van Qbuzz rijdt elke 15 minuten langs Martiniplaza (halte Leonard Springerlaan). Plan uw reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Fiets
Komt u op de fiets , dan kunt u direct naast de ingang uw fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval wordt u ter plaatse met borden geïnformeerd over omleidingsroutes.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: