bereikbaarheid-verkeer

17 nov 2016, 10:10

Ondernemers aan westzijde Groningen bijgepraat over bereikbaarheidsplannen

 Ondernemers aan westzijde Groningen bijgepraat over bereikbaarheidsplannen

Niet alleen bedrijven aan de zuidkant van de stad, maar bedrijven in álle delen van Groningen zullen straks direct of indirect te maken krijgen met de ingrijpende aanpak van de zuidelijke ringweg. Volgende week woensdag 23 november is er daarom tijdens een ledenvergadering van ondernemersvereniging VBGW uitvoerige informatie over wat er vanaf 2017 allemaal gaat gebeuren.

De vereniging voor ondernemers  aan de westkant van Groningen - Vereniging Bedrijven Groningen West – houdt woensdag 23 november aanstaande vanaf ’s middags vijf uur haar algemene ledenvergadering. Deze wordt gehouden in Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2. Deze avond zullen de ondernemers onder meer worden bijgepraat over de opknapbeurt van de zuidelijke ringweg.

 

Tijdens deze avond staat er namelijk een presentatie van “Groningen Bereikbaar” op het programma. De ringweg zal vanaf 2017 ingrijpend verbouwd worden en dit heeft grote consequenties voor de bereikbaarheid van de stad en uw onderneming.
 

Bert Kremer van Aanpak Ring Zuid geeft dan uitleg over de maatregelen en opties om bedrijven voor klanten, personeel en leveranciers bereikbaar te houden.
 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: