bereikbaarheid-verkeer

19 apr 2016, 11:11

Gedeelte van Westelijke Ringweg krijgt onderhoudsbeurt tot 27 mei

Gedeelte van Westelijke Ringweg krijgt onderhoudsbeurt tot 27 mei

In de periode tot 27 mei vinden er op de Westelijke Ringweg in Groningen op het traject Peizerweg  (ter hoogte van Vesta)  - Hoendiep (ter hoogte van inrit woonboulevard) onderhoudswerkzaamheden plaats.  Verkeer dient rekening te houden met beperkte rijstroken en incidentele afsluiting van op- en afritten. Bedrijven blijven goed bereikbaar.

Afsluitingen op-en afritten

  • Dinsdag 19 en 20 april - op beide dagen van 09.00 tot 15 uur (buiten spits) - is de afrit van Ring West naar de Woonboulevard Hoendiep (komende vanaf het Europaplein/Gasunie) afgesloten.
     
  •  
  • Van vrijdag 25 april t/m vrijdag 29 april is de oprit vanaf het Hoendiep richting Ring West/Gasunie en vervolgens de afrit richting Ring West/ Peizerweg afgesloten. 

 

  • Op Koningsdag (27 april) zijn er geen afsluitingen!

Doorgaand verkeer blijft in deze periode mogelijk. Het verkeer dient wel rekening te houden met beperkte rijstroken en incidentele afsluitingen van opritten en/of afritten. Voor de fietsers zijn er geen beperkingen en/of omleidingen. Voor de omgeving zal er af en toe geluidsoverlast zijn.

Werkzaamheden


De werkzaamheden omvatten het vervangen van geleiderails (railing in het midden van de weg) , reinigen en reparatie van het beton en reinigen van diverse schermen. Met name de werkzaamheden aan de geleiderails zorgen voor geluidsoverlast.


 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: