uitgaan

11 jul 2017, 10:10

Kaartverkoop eerste Groninger Museumnacht deze week van start

Kaartverkoop eerste Groninger Museumnacht deze week van start

De kaartverkoop voor de eerste ‘Groninger Museumnacht’ gaat aankomende donderdag, 13 juli, om 10.00 uur van start. Een ticket geeft toegang tot alle musea in de stad Groningen: GRID, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum Groningen. De Groninger Museumnacht staat op de agenda voor 9 september. Het is dé kans om op één avond alle musea die de stad Groningen rijk is te bezoeken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tickethouders kunnen een uniek nachtelijk bezoek brengen aan de musea, maar dat niet alleen: er is ook een gevarieerd programma met workshops, muziek, dans, koffie & cocktails en exclusieve rondleidingen door kunstenaars en conservatoren.

Speciaal voor de Museumnacht kunnen bezoekers zich over het water laten vervoeren; zo vaart museumschip Emma tussen het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum.

5 musea voor 5 euro
Tickets kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar op tickets.groningermuseum.nl. Op vertoon van het ticket ligt op zaterdag 9 september vanaf 19 uur een polsbandje klaar in het Groninger Museum. Het polsbandje geeft toegang tot alle deelnemende musea.

groningermuseumnacht.nl

;