sport

16 feb 2017, 07:07

Kevin Waalderbos nieuwe trainer Be Quick 1887; opvolger van Mischa Visser

Kevin Waalderbos nieuwe trainer Be Quick 1887; opvolger van Mischa Visser

Het bestuur van voetvalclub Be Quick 1887 heeft geheel in stijl met de clubfilosofie Kevin Waalderbos aangesteld als trainer voor het nieuwe seizoen. De huidige trainer Mischa Visser gaf vorige week te kennen er na vier jaar een punt achter te zetten op de Esserberg. Kijkend naar het feit dat Be Quick de eigen opleiding hoog in het vaandel heeft, is het doorschuiven van Waalderbos niet onlogisch. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Visser heeft aangegeven toe te zijn aan iets anders. Hij hoopt volgend seizoen toegelaten te worden tot de Cursus Coach Betaald Voetbal. De 37-jarige Waalderbos speelde van 2002 tot medio 2011 in de hoofdmacht van Be Quick. Hij was lange tijd aanvoerder en speelde centraal in de verdediging. Nadat Waalderbos gestopt was werd hij direct hoofdtrainer bij Leek Rodenburg in de Vijfde Klasse. Er volgde direct promotie, maar in 2013 ook direct weer degradatie. Vervolgens keerde de nieuwe hoofdtrainer terug naar Haren. Momenteel staat Be Quick vierde in de Derde Divisie en presteert daarmee boven verwachting.

Op de site van Be Quick reageert Waalderbos verheugd: “Ik ben erg blij met de kans die mij wordt geboden om als hoofdtrainer verder te gaan bij deze mooie club. Na vier jaren als assistent-trainer fantastisch te hebben samengewerkt met Mischa en de overige stafleden, heb ik erg veel zin om nu zelf aan het roer te staan. Op dit moment zijn we bezig met een fantastisch seizoen in de Derde Divisie en gaan we er alles aan doen om dit te continueren. Ondertussen zal ik mij, samen met de Technische Commissie, gaan bezig houden met de invulling van de selectie en staf voor het komende seizoen."

;