Sport

FC Groningen wil na verliespartij revanche tegen Ajax

FC Groningen wil zich zondag in de eigen Euroborg tegen Ajax revancheren voor het verlies vorige week tegen ADO Den Haag (3-0). Dat laat FC Groningen-trainer Erwin van der Looi weten. De Groningers zagen daarbij hun reeks van acht overwinningen in de Eredivisie op rij stranden.


Leestijd: 1 minuut

Van der Looi laat weten dat het “anders kan en ook moet komende zondag”. Volgens hem is het een prachtig affiche en een kans om meteen te revancheren. Van der Looi was vorige week tevreden over de eerste helft, maar laakte het gebrek aan scherpte voor de goal.

De trainer zag dat zijn selectie afgelopen week volop kon trainen. Wel moet het zondag de aanwinst Mimoun Mahi missen, die tijdens een training door zijn enkel ging. Ook Nick Bakker, Henk Bos, Hilal Ben Moussa, Lorenzo Burnet, Género Zeefuik en Martijn van der Laan zijn er niet bij. De selectie voor zondag wordt zaterdag na de laatste training kenbaar gemaakt aan de spelersgroep. Er bestaat een grote kans dat FC Groningen met dezelfde elf spelers begint als tegen Den Haag.