Nieuws

Van der Valk bij Hoogkerk maandag geopend

Het nieuwe Van der Valk-hotel bij het transferium van Hoogkerk is op maandag 9 januari open gegaan voor de eerste hotel- en restaurantgasten.


Leestijd: 1 minuut

Van der Valk bij Hoogkerk maandag geopend
Van der Valk bij Hoogkerk maandag geopend

De directie van het hotel wordt gevormd door Stijn Langebeek, als zoon van Tjomme Langebeek en Corry van der Valk een nazaat uit de vierde ‘Valk-generatie’.

Het nieuwe hotel heeft acht verdiepingen. Op de begane grond is de receptie, het restaurant, een bar een brasserie, de keuken en opslag. Op de eerste verdieping zitten 11 zalen voor vergaderingen, feesten, partijen en bruiloften.

125 kamers
Op de andere verdiepingen zitten zo’n 125 hotelkamers met een gemiddelde oppervlakte van 34 vierkante meter. Het hotel heeft een familiekamer, twee kamers voor lang verblijf, twee wellness-suites en een kamer voor een mindervalide.

Het is al sinds december mogelijk om kamers of een tafel in het restaurant te boeken. Volgens de directie gebeurt dat al op grote schaal. Er is een speciale openingsactie, waarbij je met twee personen 79 euro betaalt voor een overnachting met ontbijt

'Hotelwarming'
In januari is er een ‘hotelwarming’ voor buurtbewoners en zakelijke relaties.

GIC