Wonen

Traffic4u zorgt voor multimediahoek in woonvorm De Klaproos

Vandaag (woensdag 15 juni) sluiten het Groningse marketingbureau Traffic4u en stichting De Klaproos op feestelijke wijze het Kids4u project ‘Unlimited Online’ af. Met Kids4u ondersteunt Traffic4u jaarlijks een kleinschalig project dat het internet inzet om de ontwikkeling en het welzijn van kinderen te verbeteren. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor woonvorm De Klaproos, onderdeel van Stichting de Noorderbrug. Als afsluiting van het project biedt Traffic4u De Klaproos een geldbedrag aan waarmee een multimediahoek gerealiseerd zal worden.


Leestijd: 1 minuut

Het thema ‘Unlimited Online’ kwam tot stand doordat de cliënten van woonvorm De Klaproos aangaven dat, ondanks hun beperking, alles voor hen toegankelijk is dankzij het internet, dat hierdoor barrières voor hen wegneemt. De cliënten hebben vier doeken beschilderd waarbij de vrolijke en knallende schilderijen staan voor de internetthema’s die zij belangrijk vinden, namelijk: Friends, Fun, Winkelen en Informatie.

Tijdens de afsluiting van het project zullen de vier schilderijen worden onthuld. Ook zal de rockband Santeria, bestaande uit een aantal cliënten van De Klaproos, een optreden verzorgen. Tot slot zal Coos Craenen, Office Manager van Traffic4u, vanuit Traffic4u overhandigen aan Gea Klunder, de manager van de stichting, voor de realisering van de multimediahoek.