Innovatie

iVendo geeft Groningse ondernemers training over social media

Patrick Warmelink, mede-eigenaar van internetbedrijf iVendo, geeft vier ondernemers de kans om gratis training te volgen op 7 september in zijn trainingscentrum aan de Skagerrak in Groningen. Dit omdat iVendo één jaar bestaat. Warmelink leert ondernemers alles over ondernemen met behulp Social Media.


Leestijd: 2 minuten

iVendo helpt organisaties internet en internetmarketing effectief toe te passen zodat het voor hen echt iets oplevert. Er zijn vele toepassingen van internet die waardevol zijn voor een bedrijf. Volgens Warmelink is het belangrijkste doel van een website om aan te zetten tot actie. `Ondernemers moeten niet alleen vindbaar worden op het internet, maar ze moeten ook in contact komen met hun doelgroep en er voor zorgen dat ze optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die internet biedt.’ Warmelink verzorgt daarom trainingen met namen als: `Verbeter je website’, `Ondernemen(d) met LinkedIn’, ‘Twitter Strategie’ en `Het Schrijven Van Vindbare webteksten’.

Meer omzet
Door het ontwikkelen van effectieve websites en het geven van deze praktische trainingen, helpt Warmelink ondernemers met het vinden van klanten en het creëren van meer omzet. Warmelink: `We geven in drie uur tijd alle ins en outs over het optimaliseren van je website en je vindbaarheid op het internet. Voor alle trainingen kan men zich individueel inschrijven. Maar het is ook mogelijk met het gehele team of bedrijf een training te volgen. Ook verzorgen we lezingen en incompany trainingen geheel op maat.’

Uit de mouwen
Wie bij iVendo een training volgt, hoeft niet bang te zijn dat hij enkel de theorie tot zich neemt. Warmelink lacht. `Nee, het is juist de bedoeling dat mensen de handen uit de mouwen steken en zelf aan de slag gaan. Dan zullen ze zien dat ze de tips en trucs direct toe kunnen passen en meteen resultaat boeken. Een praktische training van iVendo is actief doen en ervaren. We willen maar twee dingen en dat is mensen vindbaar en blij maken. Wie wil zien hoe we dat doen, kan zich voor een proeverij opgeven via de website www.ivendo.nl. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en drankje en is er tijdens de borrel tijd om te netwerken met andere ondernemers.’

Te huur
iVendo heeft niet alleen brede ervaring op het gebied van internetmarketing in het algemeen, maar is ook deskundig als het gaat om marketing en websiteverkoop. Samen met de klant optimaliseren zij sinds 1 augustus internet- en marketingprocessen. Daarnaast heeft iVendo een professionele trainingsruimte welke verhuurd wordt. Deze ruimte van iVendo is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht met acht computer werkplekken of geschikt voor zestien werkplekken. Kijk voor meer informatie op de website www.ivendo.nl.