Innovatie

Hanzehogeschool: opleidingen voor werkenden

De Hanzehogeschool in Groningen heeft niet alleen opleidingen voor studenten, maar ook voor professionals. ‘Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven’ daagt werkenden uit zich blijven te ontwikkelen.


Leestijd: 1 minuut

Hanzehogeschool: opleidingen voor werkenden
Hanzehogeschool: opleidingen voor werkenden

'Stilstand is achteruitgang' geldt zeker ook voor professionals, aldus de Hanzehogeschool. ‘Voor wie eenmaal een vaste baan heeft gevonden blijft het van groot belang zich te ontwikkelen.’

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven biedt werkenden hiervoor verschillende mogelijkheden, die hen uitdagen in beweging te blijven en hun talenten te ontwikkelen.

Om professionals te informeren naar de mogelijkheden van deeltijdopleidingen en cursussen wordt er donderdag 26 januari van 17.00 tot 20.00 uur een informatieavond georganiseerd. Locatie: Hanzehogeschool Groningen, Atrium Van OlstToren, Zernikeplein 7 te Groningen.

Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Wie niet in de gelegenheid is de Informatieavond te bezoeken, maar wel geïnteresseerd in een deeltijdopleiding, cursus of training kan kijken op hanze.nl/professionals voor meer informatie. Contact opnemen met info@hanzeprofessionals.nl kan ook.