Nieuws

Groningse professor geeft zich aan bij PVV wegens parkeeroverlast

De Groningse hoogleraar Hans Renner, oorspronkelijk afkomstig uit oost-Europa en tientallen jaren actief in Nederland, heeft zichzelf aangegeven bij de omstreden PVV website. De Groningse hoogleraar Hans Renner, oorspronkelijk afkomstig uit oost-Europa en tientallen jaren actief in Nederland, heeft zichzelf aangegeven bij de omstreden PVV website. De Groningse hoogleraar Hans Renner, oorspronkelijk afkomstig uit oost-Europa en tientallen jaren actief in Nederland, heeft zichzelf aangegeven bij de omstreden PVV website.


Leestijd: 1 minuut

Onder meer wegens het veroorzaken van parkeeroverlast. Het gaat om een actie om zijn onvrede met de PVV website te laten blijken. Ook VVD-prominent Frits Bolkestein heeft inmiddels laten weten de PVV-website belachelijk en schadelijk voor Nederland te vinden.

De Groningse oud-hoogleraar Hans Renner, inmiddels met pensioen, heeft zichzelf aangegeven bij het meldpunt van de PVV. Renner heeft alle kwalijke zaken die je maar kunt aanvinken op die website, aangevinkt.

,,Dronkenschap, parkeeroverlast, verloedering. Ik heb het allemaal gedaan. En ik heb de baan van een Nederlander ingepikt”. Dat liet hij gisteren weten via de Universiteitskrant (UK).

Renner is afkomstig uit Tsjechie en ontvluchtte zijn land in 1968 na de inval van Russische troepen die een einde maakten aan de Praagse Lente.

Zijn actie op de PVV website is bedoeld om zijn onvrede er mee tot uiting te brengen. Volgens hem is die website voor hem ook beangstigend.