Nieuws

En de mooiste vrouwen wonen in… Groningen!

De mooiste studentes van Nederland wonen in Groningen. Dat blijkt uit een poll van studentenwebsite Studenten.nl. De poll werd gehouden onder meer dan 500 studenten. Studentes uit Amsterdam en Rotterdam staan op de 2e en 3e plaats. Minder goed bedeeld zijn de vrouwelijke studenten in Flevoland, Drenthe en Zeeland. De mooiste studentes van Nederland wonen in Groningen. Dat blijkt uit een poll van studentenwebsite Studenten.nl. De poll werd gehouden onder meer dan 500 studenten. Studentes uit Amsterdam en Rotterdam staan op de 2e en 3e plaats. Minder goed bedeeld zijn de vrouwelijke studenten in Flevoland, Drenthe en Zeeland.


Leestijd: 1 minuut

Volgens Jan-Peter Cruiming, directeur van Studenten.nl, was het niet voor niets dat de prinsen Maurits en Bernard voor Groningen kozen. Zij vonden hier hun echtgenotes, Marilène en Annette, die beiden ook in Groningen studeerden. Ook veel castingbureaus hebben naast een vestiging in bijvoorbeeld Amsterdam een filiaal in Groningen, zegt Cruiming.

Op Studenten.nl is momenteel de verkiezing Studente van het jaar geopend. Inmiddels zijn er al meer dan 125 aanmeldingen. Studentes kunnen zich nog tot 18 november inschrijven. Van de 12 mooiste studentes van Nederland wordt een kalender gemaakt, die eind dit jaar verkrijgbaar is.

De opbrengst van de kalender gaat voor de helft naar de Glazenhuis actie van Radio 3 FM, die samen met het Rode Kruis geld inzamelt voor malaria bestrijding. De mooiste studente krijgt een prijs van 1000,- euro. Studenten.nl werkt voor deze actie samen met Sapph lingerie, Radio 538 en Vero Moda.