Cultuur & Uitgaan

Ellie Lust te gast bij Hanze Collegetour

Ellie Lust is op donderdag 24 mei te gast hij de viering van de 220-jarige verjaardag van de Hanzehogeschool Groningen. De politievrouw en tegenwoordig ook bekende Nederlander laat zich die dag ondervragen door studenten, docenten en publiek tijdens de ‘Hanze Collegetour’.


Leestijd: 1 minuut

Ellie Lust te gast bij Hanze Collegetour
Ellie Lust te gast bij Hanze Collegetour

Nederland leerde Lust kennen in 2005 toen ze haar opwachting maakte in Opsporing Verzocht. In 2016 was ze te zien in het programma Wie is de Mol? als een van de deelnemers.Afgelopen maand startte Ellie op Patrouille, haar eerste eigen programma op televisie. Ellie Lust werd geboren in Amsterdam, werkte ruim twintig jaar als politievrouw en is momenteel woordvoerder bij bureau communicatie van de Amsterdamse politie. Tijdens de collegetour vertelt ze over veiligheid in het algemeen. Na afloop is er gelegenheid voor een meet & greet.Kaartverkoop voor deze collegetour gaat via de site van de Hanzehogeschool: klik

hier. De kosten van een kaartje zijn vijf euro. De opbrengst van de lezing gaat naar Stichting Leergeld, een van de goede doelen tijdens het lustrumjaar.

De Hanze Collegetour start op donderdagmiddag 24 mei om 15.30 uur in het Atrium van de Van OlstToren aan het Zernikeplein 7 in Groningen.

Foto: Wikimedia Commons / Richard Broekhuijzen