Nieuws

Cafébezoeker in Groningen mishandelt portier

De Groninger politie heeft zaterdagmorgen een 23-jarige man uit Kantens aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een portier. De barbezoeker was in een café in de Peperstraat in Groningen vervelend geweest. Een portier verzocht hem daarom weg te gaan. De man De Groninger politie heeft zaterdagmorgen een 23-jarige man uit Kantens aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een portier. De barbezoeker was in een café in de Peperstraat in Groningen vervelend geweest. Een portier verzocht hem daarom weg te gaan. De man De Groninger politie heeft zaterdagmorgen een 23-jarige man uit Kantens aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een portier. De barbezoeker was in een café in de Peperstraat in Groningen vervelend geweest. Een portier verzocht hem daarom weg te gaan. De man


Leestijd: < 1 minuut

weigerde dit en bedreigde de portier met de dood. Toen de portier de 23-jarige het café wilde uitzetten kreeg hij een kopstoot. De portier raakte licht en hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen. De verdachte kon door toegesnelde agenten worden aangehouden.

Twee plaatsgenoten van de verdachte (26 en 27 jaar) bemoeiden zich met de aanhouding. Toen agenten hen wegstuurden weigerden zij dit. Ondanks meerdere waarschuwingen gingen de mannen niet weg. Hierop werd het duo ook aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De amokmakers werden ingesloten. Zij zullen vandaag worden gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.