Nieuws

Auto hulpverlener aangereden; verdachte rijdt door

Terwijl een 58-jarige automobilist uit Winschoten op de A7 eerste hulp verleende aan mensen die met hun auto te water was geraakt, werd zijn auto aangereden. De dader ging er vandoor. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding, die afgelopen vrijdag plaatsvond op de A7, bij hectometerpaal 250.5. Terwijl een 58-jarige automobilist uit Winschoten op de A7 eerste hulp verleende aan mensen die met hun auto te water was geraakt, werd zijn auto aangereden. De dader ging er vandoor. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding, die afgelopen vrijdag plaatsvond op de A7, bij hectometerpaal 250.5.


Leestijd: < 1 minuut

Rond 17.00 uur vrijdagmiddag vond hier een aanrijding plaats waarbij een personenauto met inzittenden in het water terecht kwam. Een 58-jarige automobilist uit Winschoten parkeerde zijn auto op de vluchtstrook en verleende eerste hulp. Ondertussen werd de auto van de hulpverlener aangereden.

Volgens de politie stopte de doorrijder even verderop, ter hoogte van de afslag Klein Ulsda, om zijn bumper en spiegel van zijn auto te schoppen. Hierna reed hij weg. De politie komt graag in contact met mensen die gezien hebben dat de automobilist de aanrijding veroorzaakte of de bumper van zijn eigen auto trapte.