Wonen

Berlage-Hof: 124 nieuwe woningen aan de rand van het centrum in Groningen

In Groningen komt een nieuw, opmerkelijk woonproject: de Berlage-Hof. Het gaat om koopwoningen, al vanaf 180.000 euro Vrij Op Naam. De woningen komen aan de Antillenstraat in de Korrewegwijk. Op de plek waar nu nog de gebouwen staan van de Technische School Groningen, komen 124 nieuwe woningen in een hof-structuur. Met een ruime keuze aan laanwoningen, parkwoningen, hofwoningen, ecowoningen en parkappartementen. Het gaat om een nieuw concept van Ter Steege Vastgoed.


Leestijd: 2 minuten

Ter Steege Vastgoed introduceert in Groningen een nieuw ontwikkelconcept: Consument Betrokken Ontwikkelen. “We willen nog meer dan voorheen potentiële kopers nauw betrekken bij de ontwikkeling van woningbouwprojecten”, zegt Vincent Hullegie, die verantwoordelijk is voor de Berlage-Hof. “Bij dit project van 124 nieuwe woningen aan de rand van het centrum in Groningen bouwen onze Preview Members vanaf het begin al mee.”

“In deze onzekere tijden voor de consument en de bouwsector is het nog belangrijker om wensen en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen”, stelt projectontwikkelaar Vincent Hullegie van Ter Steege Vastgoed. “Natuurlijk worden potentiële kopers al langer betrokken bij de ontwikkeling van hun huis. Maar met behulp van ons concept “Consument Betrokken Ontwikkelen” willen we een optimaal aanbod creëren, om de aankoop van een woning bereikbaar te houden voor een zo groot mogelijke doelgroep.

Groningen heeft wat dat betreft de primeur. Voor zover wij hebben kunnen nagaan is het de eerste keer dat een dergelijk concept wordt toegepast. Het is een dynamische en interactieve manier om consument en ontwikkelaar vroegtijdig met elkaar in contact te brengen. Uniek is ook dat hierbij zoveel mogelijk nieuwe communicatiemiddelen worden ingezet.”

Preview Members

Via het concept “Consument Betrokken Ontwikkelen” kunnen potentiële kopers zich gratis registreren als Preview Member van het project Berlage-Hof. Op dit moment loopt er een mini-campagne om Preview Members te werven. Daarbij worden juist ook nieuwe communicatiemiddelen als Facebook en Twitter ingezet.

“We zitten nu in de fase van architectenkeuze. Drie bureaus hebben hun ideeën aan ons gepresenteerd. De Preview Members kunnen in de komende dagen, thuis vanaf de bank, de ontwerpen beoordelen. Hun stem weegt zwaar mee bij de uiteindelijke architectenkeuze”, zegt Vincent Hullegie, die aangeeft dat Preview Members bij alle belangrijke stappen in de bouw en de inrichting van de omgeving worden betrokken. Wie Preview Member is maakt overigens ook kans op mooie prijzen en een voorkeursbehandeling bij de aankoop van een toekomstige nieuwbouwwoning in de Berlage-Hof.

Berlage-Hof

Ter Steege Vastgoed is bezig met de voorbereidingen van de Berlage-Hof, die gebouwd wordt aan de Antillenstraat in de Korrewegwijk. Op de plek waar nu nog de gebouwen staan van de Technische School Groningen, komen 124 nieuwe woningen in een hof-structuur. Met een ruime keuze aan laanwoningen, parkwoningen, hofwoningen, ecowoningen en parkappartementen.

Ouders, kinderen, jonge professionals, starters en senioren krijgen met dit project unieke mogelijkheden om te wonen en te leven, midden in de stad Groningen. De huizen komen beschikbaar vanaf 180.000 euro Vrij Op Naam. Meer informatie over het project is ook te vinden op

www.berlage-hof.nl . Of via de speciale accounts op Facebook en Twitter.