innovatie

26 apr 2008, 11:11

Ben Woldring uit Usquert vernieuwt vergelijkssite Bellen.com

De onafhankelijke vergelijkingssite Bellen.com is compleet vernieuwd om de toegenomen complexiteit in telecomland het hoofd te bieden. Internetondernemer Ben Woldring (23), die de site bijna tien jaar geleden startte, denkt dat de vernieuwde website consumenten nog beter in staat stelt te besparen op vast, mobiel en internet bellen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:


Wie wil besparen kan op de voorpagina met slechts één muisklik het goedkoopste aanbod voor mobiele telefonie, internet + bellen, sim only en prepaid vinden. Hierbij dient de Top 5 goedkoopste providers als middel voor de snelle beslissers. Consumenten die een grotere informatiebehoefte hebben, kunnen terecht op de uitgebreide vergelijkingsoverzichten met alle details en ruim 9.000 gebruikerservaringen.

Belwijzer
Voor een advies op maat kan de bezoeker gebruik maken van de Belwijzer. Hiermee is een zeer nauwkeurige berekening te maken op basis van je persoonlijke belprofiel, waarbij ook rekening gehouden wordt met eventuele aanvullende bundels. Optioneel wordt bovendien het snel toenemende verbruik van mobiel internet meegenomen in het advies. “Nieuw is de mogelijkheid om bij je favoriete toestel het best passende abonnement online te laten berekenen”, aldus Ben Woldring.

Om mensen te helpen die weinig kennis van de telefonie- en internetmarkt hebben, bevat Bellen.com nu ook enkele uitlegvideo's. In deze filmpjes legt Ben Woldring uit wat de verschillende vaktermen inhouden en waar zoal op gelet moet worden bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

Over Bencom BV

Bencom BV, het bedrijf van internetondernemer Ben Woldring (23), is marktleider met haar onafhankelijke prijsvergelijkings platform op het gebied van bellen, internetten, digitale tv en energie. Het in 1998 opgerichte bedrijf exploiteert een achttal succesvolle internetsites en is actief in Nederland en België. Bencom heeft zich tot doel gesteld om consumenten, instellingen en bedrijven inzicht te geven in verscheidene complexe markten door middel van het aanbieden van objectieve en actuele prijs- en productvergelijkingen. Eind 2007 werd Bellen.com uitgeroepen tot ‘Populairste telecom Website van het Jaar’.
;