economie

19 apr 2002, 00:12

Frans restaurant in Groningen komt met ‘keldermenu’

Het Franse restaurant Le Jardin Francais in de Steentilstraat in Groningen komt met een speciaal ‘keldermenu’. (Heeft U ook zaken-nieuws: meldt het de GIC! Ook personalia uit het Groningse bedrijfsleven melden we graag in de Luncheditie, de nieuwsvoorziening-voor-tussendemiddag-die in het Groningse bedrijfsleven steeds meer wordt gelezen. U kunt nieuws , groot of klein, voortaan mailen naar: info@gic.nl)Lees verder:

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Le Jardin Francais is gevestigd in een eeuwenoud pand in de Steentilstraat. Drie jaar geleden startte eigenaar Eddy Wavrant het restaurant, dat een schot in de roos blijkt te zijn. Nu de zaak in ruime kring bekendheid geniet, heeft Wavrant besloten zijn zaak uit te breiden. De kelder werd tot nu toe niet gebruikt, maar daar komt dus verandering in. In dat gedeelte van de zaak kunnen gasten voortaan terecht voor een ‘keldermenu’, waar gekookt wordt op basis van wijnen. Alle afzonderlijke gerechten worden er voortaan gebaseerd op aparte wijnen.