economie

28 jun 2001, 00:12

Binnenkort ‘gewoon brood’ in Folkingestraat

In de Folkingestraat in Groningen opent Jan Willem Vrieling binnenkort een broodjeszaak nieuwe stijl: Simply Bread. Groningers die snel willen lunchen of ontbijten, maar niet naar ongezond fastfood willen grijpen kunnen daar voortaan terecht voor een verantwoorde maaltijd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vrieling gaat in zijn zaak zoveel mogelijk biologische producten gebruiken, die bovendien als het even kan vrij zijn van conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen en andere toevoegingen. Stadjers kunnen bovendien zelf kiezen of ze de bestelde zelfgebakken brownies of hun versgeperste vruchtensapje meenemen naar kantoor, of in de broodjeszaak zelf consumeren.
In de Randstad is deze formule van ‘fresh food’ al jaren een succes. Ook een vestiging van Simply Bread in Maastricht, die vorig jaar bij wijze van proef de deuren opende, loopt boven verwachting. Vrieling is dus vol goede moed dat ook Groningers te vinden zijn om lekker en verantwoord te eten in een trendy ambiance.